Vagina

Dit filmpje bracht tranen in mijn ogen. 

Wat een dappere vrouwen om zichzelf zo kwetsbaar op te stellen en de reactie’s van hun partners. Zo intiem. Zo krachtig! 

Maar waarom krijg ik tranen? Wat is eigenlijk mijn relatie, met mijn eigen vagina? Iets om over na te denken. 

Fijne avond,

Liefs MR 

Advertentie

7 gedachtes over “Vagina

  • Haha een klein productiefoutje! Ik denk dat je deels gelijk hebt maar er spelen natuurlijk heel veel factoren mee. Opvoeding, ervaringen, beeldvorming, communicatie enzzzzz. Hopelijk helpen dit soort initiatieven dat een beetje te veranderen. Liefs en een fijne dag

   Geliked door 2 people

 1. Ja inderdaad! Je kunt het niet zien. Je hebt geen idee hoe het er werkelijk uit ziet. Of je ziet het in spiegelbeeld, en dan ook nog van een aardige afstand. Wat ik overigens na mijn tienerjaren ook niet meer heb gedaan 😊 Ik kan mij die emoties die ik zag goed voorstellen.

  Geliked door 3 people

 2. Heel wat vrouwen zijn onzeker over hun intieme deel. Zoals hier al te lezen is het is voor hen moeilijk om het te bekijken, en als ze dit dan willen hebben ze een spiegel nodig. En wie doet dat?

  Veel respect voor het filmpje.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s