Music for the soul: Olivia 

“Mam! Ik ben wakker”. Just like every other morning laat je me luidkeels weten dat je wakker bent. Maar vandaag is niet hetzelfde als elke andere ochtend. Nee, vandaag ben je jarig! Ik spring uit bed en net als elke andere ochtend kruip ik nog even bij je in bed. Je slaat je armpjes om m’n nek en samen knuffelen we nog even. Je warme lijfje dicht tegen mij aan. Veilig en vertrouwd samen in jouw bed, vlak voordat de rest van de wereld wakker wordt. 

“Wat geweldig! Wat een mooie kleuren! Ik had het niet gedacht”.

-Olivia 

Bij het zien van de slingers straal je. Bij het uitpakken van de cadeautjes krijgt elk cadeautje jouw aandacht. Het boekje wordt gelezen alvorens je de baby uitpakt en de baby krijgt de fles voordat je het laatste cadeautje uitpakt. Ik kijk naar je met een volle lach op m’n gezicht. We hebben een groots verjaardagsontbijt. Met visite, taart en alles erop en eraan. 

Helaas kan ik niet de hele dag bij je zijn, want ik moet naar m’n teachertraining, maar je bent in goede handen bij jouw grote held; je vader. 

Een vriendinnetje laat me vandaag kennis maken met m’n nieuwe favoriete lied; Something like Olivia. 

ER

Advertentie

3 gedachtes over “Music for the soul: Olivia 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s