Hot or not?

imageAf en toe zit ik een beetje te pootjebaden in een vijver vol vreemde kikkers. Dan neem ik weer een kijkje op de datingapps.

Eerst had ik alleen Tinder, want ik vind het swipen machtig mooi.
Gewoon een heerlijk ordinaire vleeskeuring, jammer dat dan niet de maten er bij vermeld staan, was helemaal makkelijk geweest en weet je zeker of je door moet swipen… of niet! Maar bij Tinder is dan voor mij al snel de lol eraf. Ik heb vaak helemaal geen zin in al diezelfde bullshit.

Nu heb ik een andere app ontdekt: Hot or not? Ook weer dezelfde hengstenkeuring, maar je kan ook iemand z’n profiel bekijken en kijken wat z’n interesses zijn. Dit kun je heel makkelijk aanvinken, je ziet ook wie jouw profiel hebben bekeken en wie je een like hebben gegeven. Zo heb ik al 654 likes (best veel toch?) Als je je locatievoorzieningen hebt ingeschakeld, zie je ook wie er in de buurt online zijn. Zo weet ik nu dus dat een collega, een buurman, een timmerman die bij ons aan het werk is en diverse kennissen op deze app zitten. Je kan een aantal foto’s selecteren die iedereen kan zien en de afgeschermde foto’s moeten ze om vragen in de chat.

De rare verzoeken zijn ook al de revue gepasseerd. Zo wil een rare snuiter naakt met me gaan dansen in de regen op het plein en een kunstenaar wil me gaan schilderen en dan ook het liefste naakt, uiteraard.
En als die gasten al te lastig worden kan je gelukkig ook iemand blokkeren.

Ik merk dat menig man er van houdt om mijn naam te typen en de meeste niet erg origineel zijn, maar er komt ook een hoop leuks voorbij.
Beetje slap ouwehoeren en sarcastische grapjes daar hou ik van en zit helemaal niet te wachten op saai en serieus gelul. Want het boeit me totaal niet wat je vandaag gegeten hebt en waar je bent opgegroeid. En nee ik ben niet op zoek naar een partner.

Tot een echte date is er nog niet van gekomen, eerst een beetje kat uit de boom kijken. Maar voor nu is het mooi tijdverdrijf.

En wie weet?

FR

Advertentie

4 gedachtes over “Hot or not?

  1. Dus je doet dit puur voor de lol ?
    Maar als er iets leuks van komt ga je het niet uit de weg toch ?
    Vind het zo apart dat mensen niet op zoek zijn maar wel op zo’n sites zitten hahahaha. Leg dat eens uit 😆😆

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s