My bad

Ik heb echt wel een aantal blunders op m’n naam staan. “Fijne avond meneer, ehm mevrouw”, “Happy nationale yogadag”, terwijl het nog geen nationale yogadag is. Trui verkeerd om aan, been there done that. En dan nog heel veel gênante blunders die ik vooralsnog maar even voor me houd. Het enige wat je kon doen na het maken van een blunder: glimlachen en lachen om de situatie. Hoe awkward deze soms ook blijkt te zijn. 

Maar sinds nu is er nog iets wat je kunt doen. Je kunt je het volgende bedenken: ” Gelukkig heb ik niet de verkeerde envelop aan Warren Beatty gegeven tijdens de Oscar uitreikingen”. Dit zou namelijk pas echt heel awkward zijn. En die gedachte alleen al zorgt ervoor dat de glimlach om je eigen blunder meer ruimte krijgt. Ik hoop dat deze persoon, van bovenstaande blunder, ook kan lachen om zijn of haar eigen blunder. Al is het maar lachen als een boer met kiespijn. 

ER

Advertentie

3 gedachtes over “My bad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s