Oops I did it again…


Ik word wakker. Ik ben lekker uitgeslapen en ik hoor geen regen, dus het wordt vast een mooie dag! Ik begin met mijn dagelijkse portie zonnegroeten. Na het ontbijt bekijk ik mijn instagram account: “Wat gek, al die yoga-accounts wensen vandaag iedereen een fijne Internationale yoga dag. Dat was toch gisteren”, is het eerste wat ik denk….

Uiteraard heb ik voordat ik mijn blog postte gisteren, grondig onderzoek verricht over Internationale yogadag. Ik heb uitgezocht wat het doel is van deze dag en natuurlijk heb ik gekeken wanneer deze dag was en dat kon niet missen dat was de 21ste! In al mijn enthousiasme, over het bestaan van deze dag, knal ik vol overgave, passie en positiviteit mijn blog online en dat terwijl ik me er nog over verwonder dat er maar zo weinig aandacht aan geschonken wordt in de media. 

Maar goed vandaag wakker geworden en er achterkomende dat er vandaag dan toch wel heeeeeeel veeeeel aandacht geschonken wordt aan Internationale yoga dag, dan misschien toch maar even de datum checken….. Oops….. Enthousiasme, helemaal zen zijn en op je vrije dag niet in je agenda kijken is misschien toch niet altijd een goede combinatie. Het grote voordeel is dat ik gewoon twee dagen Internationale yoga dag beleef! 

Elk nadeel heb z’n voordeel”

-Johan Cruijff

Namasté.

ER

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s