Quote of the friday: #genietervanhetkan

Yes you’re in! Wij zijn wederom geselecteerd als bloginsider. Deze keer, van 2WMN om samen aan de slag te gaan met Arla Lactofree. Helemaal in mijn straatje want ik heb een lactose intolerantie. Wat de opdracht nog leuker maakt is dat ik lactose vrije recepten ga bedenken voor op de Paastafel. I’m so egg-cited!

Vandaag ontving ik een goed gevulde koeltas met allemaal Arla lactofree producten. Finn is helemaal aan het kreunen als het pakket uitpakt, ik denk dat de vanille yoghurt de Paastafel niet gaat halen.

” We should enjoy food and have fun. It is one of the simplest and nicest pleasures in life”

-Julia Child-

De komende weken zullen jullie op mefrouw, blogpost voorbij zien komen van deze bloginsiders actie. Willen jullie ook de de andere insiders volgen zoek dan op de hashtags #genietervanhetkan of #arlalactofreerecepten. Wil je meer informatie over een lactose intolerantie bezoek dan deze website van Arla Lactofree.

MR

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s