Schaapje, schaapje heb je witte wol?


Het is ochtend en ik heb al lang en breed gedoucht. Om de een of andere reden ben ik de hele ochtend druk en kom ik niet toe aan het borstelen van mijn haar.

Na de lunch begin ik dan eindelijk aan deze klus. Klus ja. Het is inmiddels super lang, Rapunzel is er niets bij en dus is het een heel karwei om mijn blonde haren te borstelen. Normaal klaar ik deze klus als het haar nog nat is, maar nu was mijn haar al lang opgedroogd. Ik borstel onder toeziend oog van Olivia. Het resultaat? Een dikke, statische, ontplofte bos blonde haren. Olivia vindt het tijd voor een haarscherpe analyse.

“Mama, je lijkt wel een schaap”.

-Olivia 

We schateren het uit van het lachen. Wat een heerlijk kind. 

ER

Advertentie

3 gedachtes over “Schaapje, schaapje heb je witte wol?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s