Earth & Fire

21 maart, op zijn geboortedag, is altijd mijn neef Ane de Boer in mijn gedachten en sinds zijn (en ook een beetje mijn) zus is overleden, gedenk ik hun beiden op die dag. Zij en ik brandden op enige momenten wel eens een kaarsje voor hem. De laatste keer heb ik dat voor hun beiden gedaan.

Dit liedje is echter alleen voor hem. Het is geschreven door Gerard Koerts en was in1979 de alarmschijf bij Radio Veronica. Het stond in zowel de Top 40 als in de Hitparade op nummer 1. Koerts vond het zelf ’t “niemendalletje” van Earth&Fire.
Mijn neef hield van alle vrouwen, maar speciaal van Jerney Kaagman. Hier is ze in volle glorie.

Weekend ! Fijne avond,
Groet SH

Advertentie

4 gedachtes over “Earth & Fire

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s