Uitgerust?


Vakantie het is heerlijk! Mijn meivakantie ging als een malle van start. Leuke, spannende, gezellige en nieuwe dingen wisselden elkaar in vlot tempo af. 

De eerste week is voorbij en ik ben nog maar op de helft! Moeilijke, vrolijke, pijnlijke en leuke dingen wisselden elkaar in vlot tempo af. 

De vakantie is voorbij. Ben ik uitgerust? Nee. Vanmorgen tijdens de yogales maakte mijn mind echt overuren. “Oke, Eveline focus op je ademhaling”….. Het lukte niet. Ik voel me nerveus, maar waarom? Het aankomende examen? Alle veranderingen? Alles wat nieuw is en op mijn pad komt? M’n werk? 

Na de yoga trek ik een kaartje. Ik lees het enkele woord dat er staat geschreven: “spel”. Ik begin te glimlachen. Waarom ben ik onrustig? Ik vind het toch allemaal leuk? Met een glimlach stap ik op m’n fietsje naar huis.

De vakantie zit erop. Ben ik uitgerust? Totaal niet, maar ik kijk wel uit naar alles wat komen gaat. 

ER

Advertentie

2 gedachtes over “Uitgerust?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s