Mooie woorden: apodyopsis


Je loopt me voorbij en je vangt m’n blik. Zonder blikken of blozen kijk je me strak aan, terwijl je van de ene kant van de ruimte naar de andere kant loopt. Die blik; ik voel het direct.
Je weet me te vinden. We kletsen, we lachen, ik daag je uit terwijl ik met je praat. Ik flirt met je. Ik flirt heel subtiel. Ik wil niet dat ik de volgende dag het gesprek van de dag ben. De jurk van de bruid mag het gesprek zijn, niet ik.

Je ziet eruit om door een ringetje te halen. Er is een grote fysieke aantrekkingskracht.

Op de dansvloer blijf ik op veilige afstand. Ik houd het subtiel. Ik houd afstand. Ik dans, ik kijk je aan en ik lach naar je. Jij weet echter niet, dat ik in gedachten de kleren van je lijf ruk. Misschien doe jij hetzelfde. Ik kijk je in je ogen. Je kijkt me ondeugend aan. Ik denk dat jij hetzelfde doet.

mefrouw

Advertentie

7 gedachtes over “Mooie woorden: apodyopsis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s