Mijn gouden moment: op avontuur


Tijdens mijn reis door Sri Lanka heb ik gouden momenten beleefd. Vele gouden momenten, maar ook minder mooie momenten.

Ik heb mijn meisje enorm gemist en zij heeft mij gemist. Dan sta je volop in een adembenemend mooi landschap, maar dat is het niet zo prachtig als je iemand zo intens mist. Op die momenten heb ik me weleens afgevraagd, waarom ben ik hier. Wat doe ik hier. Wat leer ik Olivia  door alleen op reis te gaan?

In de week dat ik weer thuis ben, knuffelen Olivia en ik elkaar extra veel. We lachen wat af en we genieten van elkaars aanwezigheid, ook als we niets zeggen. Als we samen onderweg zijn naar de stad, houdt Olivia mij een spiegel voor. 

“Als ik later groot ben, ga ik ook op avontuur. Net als jij mama, dan  ga ik ook naar Sri lanka”. 

-Olivia 

Olivia geeft me antwoord op de vragen die ik niet hardop durfde te stellen, maar die wel in mijn hoofd zaten. 

Lieve Olivia, ik hoop dat je op avontuur gaat. Ontdek het leven met je armen wijd open.

ER

Advertentie

2 gedachtes over “Mijn gouden moment: op avontuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s