Uitvinding van de eeuw?

Nu ik vier kinderen heb groot gebracht, tenminste bijna, bij de laatste zitten we nog in de afrondende fase, dus laat ik het anders stellen: Nu ik mijn vier kinderen redelijk kalm door hun jeugd en de puberteit heb geloodst, komen er producten op de markt die me daarbij een handje hadden kunnen helpen en waarmee ik tevens heel wat energie had kunnen besparen. Letterlijk en figuurlijk. 

Of misschien waren ze er al, maar was het me tot nog toe niet opgevallen?

Hoe het ook zij, ik ben blij met de koelkast led lamp met alarm, die wij vanaf 24 september in mefrouw’s ecoshop gaan verkopen, want die gaat zeker weten in heel wat huishoudens een hoop ergernis voorkomen. Hoe vaak heb ik niet “Deur dicht! ” tegen een besluiteloos kind moeten roepen, als dat weer eens in de koelkast stond te grazen op zoek naar iets lekkers om die onverzadigbare puberhonger mee te stillen? 

Dat probleem lost zich in een klap op als het alarmsignaal automatisch na een van te voren ingestelde tijd afgaat. Ook handig als je zelf de deur per ongeluk niet goed afsluit……

Een andere bron van ergernis was en is (dat is nog een puntje van aandacht) hier thuis de lengte van de dagelijkse douchebeurt. Smeekbeden, onderhandelingen en dreigementen kortom allerlei pogingen om iedereen onder de aandacht te brengen dat die heus wel wat korter kan zijn, lopen meestal op niets uit, maar nu is er misschien wel de uitvinding van de eeuw.

Wat te denken van een shower indicator led flash? Dit superhandige ingenieuze apparaatje monteer je eenvoudig tussen de mengkraan en de doucheslang en voila zodra er iemand te lang onder de waterstraal dreigt te blijven staan wordt diegene gewaarschuwd door een lichtsignaal. In oplopende kleuren van paraatheid om de ernst van de overtreding weer te geven. Energiebesparend en stressverlagend.

Reken maar dat het werkt! Beter dan een geruisloze zandloper of een klokje waar ze niet op kijken en aan het eind van het jaar: beter voor het milieu en je portemonnee.
En natuurlijk (binnenkort) ook verkrijgbaar bij mefrouw’s ecoshop!
Groet SH

Advertentie

2 gedachtes over “Uitvinding van de eeuw?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s