Good thymes

Ken je dat gevoel als je lekker aan het koken bent; je handelingen als vanzelf gaan en alles samen valt? En dat koken dan eigenlijk een soort van meditatie kan zijn?

Ik had dat vandaag.

Mijn Pake en Beppe logeren hier en ik ben in de keuken het avondeten aan het bereiden.
Pling, een what’s app bericht van mijn lief dat hij in het vliegtuig zit, vanuit Taiwan en zin heeft om naar huis te komen! Finn komt voorbij rennen want hij moet nog een kaart voor Opa posten. Op spotify zingt Racoon iets over, good times en net op dat moment pluk ik gedachteloos wat tijm voor door de hutspot.

“Good thymes”

Flitst er door mijn hoofd. Alles valt voor eventjes samen en ik geniet van dit moment.

Fijne avond,

Liefs MR

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s