Quote of the friday: stappen

Op Facebook werd ik uitgedaagd om
zeven dagen, zeven zwart/wit foto’s te plaatsen die te maken hebben met mijn dagelijkse leven. Er mogen geen mensen op en er mag geen uitleg bij, da’s nog wel een lastige mij kenende maar met de blog in mijn achterhoofd als escape heb ik de uitdaging aangenomen!

Vandaag foto nummer 1.

Na vier maanden intensieve revalidatie is deze foto een overwinning! Mijn grote droom was om weer beter te kunnen lopen. Ik ben er nog lang niet maar met een heleboel kleine stapjes ben ik wel onderweg.

“Het leven gaat om stappen,
niet om snelheid”

-unknown-

Fijn weekend allemaal,

Liefs MR

Advertentie

3 gedachtes over “Quote of the friday: stappen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s