What made you smile today: verstekeling 

Als we weer zijn thuisgekomen na onze kampeervakantie, knuffel ik mijn lief “wat een heerlijk huis hebben we toch”. 

Mijn dochter die de kippies heeft verzorgd (wat zijn de kuikentjes gegroeid!) komt thuis en ik kan haar weer een kus geven. Toet, toet daar komen mijn zusje, de wereldreiziger en haar gezin voorrijden en ook haar kan ik eindelijk weer in mijn armen sluiten! Wat een liefde en gezelligheid.

Als ik begin met de koffer uit te pakken en de spulletjes weer op hun plek terug zet, zie ik in het doosje van de wattenstaafjes een verstekeling zitten. Broodje aap of niet deze oorworm maakte mij erg aan het lachen. 

(Natuurlijk heb ik het arme beestje naar buiten gebracht en in ons insectenhotelletje vrijgelaten).

MR 

Advertentie

7 gedachtes over “What made you smile today: verstekeling 

  1. Oorwormen zien er niet uit, maar zijn wel erg effectief tegen bladluis (naar het schijnt nog beter dan lieveheersbeestjes). Hoewel ik een panische angst heb van alles met meer dan 4 poten, doe ik toch mijn best de beestjes niet te doden 😅

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s