Quote of the friday: de luizenmoeder

Vandaag is de quote van, hoe kon het ook anders? Juf Ank!! Uit de comedyserie “de luizenmoeder”.

Voor wie de afgelopen weken onder een steen heeft geleefd: De tv-serie speelt zich af op een basisschool en is een satire op het gedrag van ouders en schoolpersoneel.

De meeste scenes zijn zo ontzettend herkenbaar! Voor mij wel, ik ben namelijk in het echte leven een zelfverkozen luizenmoeder. Gewoon, omdat ik het belangrijk vind om mijn steentje bij te dragen. Daarnaast is het super leuk om na de vakantie, onder het kammen kleine gesprekjes te hebben met de kinderen over hun belevenissen. Maandag mag ik weer. En dan zullen we (als luizenmoeders onder elkaar), het vast nog wel even over hebben. Over helaas alweer de laatste aflevering van het seizoen. Gelukkig worden we nog getrakteerd op een blooperaflevering en het tweede seizoen is in de maak.

‘Als jij het niet bagatelliseert, hoef ik het niet aan te dikken.’

⁃ Juf Ank-

Fijn weekend allemaal,

MR

Ps. Ook voor onze lezers uit België niet getreurd want VTM heeft de rechten gekocht voor een Vlaamse variant.

Advertentie

5 gedachtes over “Quote of the friday: de luizenmoeder

    • Geen domme vraag! Soms hebben kinderen last van luizen en om verdere besmetting op scholen onder controle te houden worden de kinderen meestal na de vakantie of bij een uitbraak gecontroleerd door een “luizenmoeder”. Thuis kan een kind dan verder behandeld worden. Een effectief systeem! Zo een beetje duidelijk? Liefs

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s