Let’s eco-party

Mefrouw’s eco-shop gaat een nieuwe tak aan haar stam toevoegen: De eco-party!

We waren dit al langere tijd van plan en zijn er nu klaar voor. Voor deze party’s hebben we een heel programma opgesteld, waarbij gezelligheid, samenwerking en de presentatie van onze producten voorop staan.

Als je er de eerste keer bij wilt zijn is het gratis op onze eigen locatie, op woensdag 18 april, maar daarvoor moet je je per email (contact@mefrouwsecoshop.nl) wel even aanmelden. De sluitingsdatum voor deze tryout is vrijdag 13 april en er kunnen niet meer dan twaalf personen voor boeken.

Daarna doen we het uitsluitend op aanvraag, voor groepen van zes tot twaalf personen, in overleg, waar en wanneer je maar wilt, vanaf €15,- per persoon.

Zeker is dat jij en verder alle andere deelnemers dan inzicht en informatie gaan krijgen over het verduurzamen van je eigen leven en dat jullie je mondiale voetstap met stukken kunnen verkleinen.

Ben je op zoek naar die ene buitengewone vriendinnen- of vrijgezellenavond? Wil jij je moeder en haar buurvrouwen verrassen? Of juist al je stoere vrienden over de streep halen? Bel, mail en boek ons.

Wij hebben een vrolijk groen alternatief!

Liefs van mefrouw’s eco-shop

Advertentie

2 gedachtes over “Let’s eco-party

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s