I am gorgeous!

Ja, Ik ben onzeker en soms enorm onzeker, maar dat neemt niet weg dat ik mezelf prachtig vind.

Mijn sterke benen brengen me overal waar ik maar gaan wil, ook al zijn ze niet zo lang als die van de dames op de catwalk. Mijn ogen die stralen als ik blij ben: “Juf, je hebt lichtjes in je ogen”, aldus een van mijn kleuters. Mijn haar dat soms zo wild is, zodat ik wel een leeuw lijk. Ja, het is niet zo glad als de haren van de vrouwen die het boegbeeld zijn van Andrelon, of L’ Oreal, But I get to be a lion. Mijn heupen die houden van het ritme van de muziek. Mijn billen die ik vroeger soms niet in een broek kreeg, maar die er nu voor zorgen dat mijn broeken niet afzakken. Mijn lach, die de jongens van groep 8 de Bermuda driehoek noemden, mijn lach die mijn dochter laat zien hoe blij ik ben. Mijn striae dat laat zien dat mijn lijf is veranderd is van jonge dame tot vrouw.

Ik ben prachtig! Ik kies ervoor om het mooie te zien. Ik kies voor mijn mooie, sterke, vrouwelijke gorgeousness! Ik ben fit, fierce and fabulous.

ER

Advertentie

2 gedachtes over “I am gorgeous!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s