Stom!

 

Linda’s zomerweek is vandaag weer van start gegaan! Leuke gasten en een begenadigde zangeres dit jaar; Elske DeWall.

Mefrouw creëert elk jaar een eigen stomlijstje:

Hulphonden afleiden is stom. Een hondenuitlaatstrook naast de openbare weg is ook stom. Welke persoon, die overduidelijk geen hondenbezitter is heeft dit achter een bureau bedacht? Een scooter en scootmobiel voor de deur van je berging is niet alleen stom, maar ook onhandig. Als het dak van je marktkraam waait is het stom, want dan moet je inpakken. Wespennesten; stom. De Wordfeuders in de redactie van mefrouw vinden het stom dat ze wel eens een stomme zet doen bij Wordfeud. Ik vraag me dan oprecht af, of dit niet eigenlijk gewoon een beetje dom is. Het is Stom dat Vlieland Vliebiza genoemd wordt. Op Vlieland komen er ook steeds meer wandelpaden bij en dat is stom, maar aan de wal zijn ze er blij mee. Komkommers en aubergines worden in plastic verpakt; hoe stom is dit?!?!!!! Het is mega stom dat er nog steeds zwerfafval terecht komt in de natuur. Met het openbaarvervoer reizen is leuk. Verkeerd inchecken met je OV kaart niet. Met stip op nummer een: jezelf buitensluiten. Dit is echt een familiekwaal, want dit noemden we allemaal. In de categorie dom en stom: vergeten dat het jouw blogdag is. Een vlek in je lievelingsbroek is STOM en frustrerend. Een burn-out is stom. Steekproeven bij de zelfscankassa is stom, maar ik vind zelfkassa’s überhaupt stom. Hoe is stom is het dat je niet lekker buiten kunt zwemmen door de blauwalg? Niets snappen van een wereld die mindcraft heet is stom. Het is teleurstellend stom als je er na een super leuke date achter komt dat de beste man niet kan zoenen. FRUITVLIEGJES! Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken. Mensen die midden in de zomer onverwacht vuurwerk afsteken zijn stom. Je dekbed in de hoeslaken doen en er dan achter komen dat de hoeslaken toch binnenstebuiten zit, is frustrerend stom. Je hoofd stoten, is dan weer pijnlijk stom.

 

We willen graag benadrukken dat ons stom lijstje dynamisch is en geen vaststaande lijst. Tevens staan we positief in het leven, maar tegelijkertijd kunnen wij bepaalde facetten in ons leven gerust stom vinden. Stom kan dan zelfs een understatement zijn.

 

 

Liefs
ER

Advertentie

3 gedachtes over “Stom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s