Music for the soul: Shine

Dat we bij mefrouw een klein beetje fan zijn van Douwe Bob was jullie vast al eens opgevallen. Het kan dan ook niet anders dan, dat we vandaag zijn nieuwe uitgekomen nummer plaatsen.

Gisteren, tijdens de presentatie van het nummer droeg Douwe Bob een pak ontworpen door de elf jarige Yens Xin. Douwe had hem gezien bij het televisieprogramma “Taarten van Abel”, waarin hij een taart bakte voor zijn stiefvader. Tijdens het bakken vertelde Yens aan Siemon (Abel) dat hij modeontwerper wil worden. Een kind met een droom, een passie die soms niet begrepen wordt en daarmee gepest wordt. Daar schuilt de achterliggende boodschap in van dit nummer! Het is dan ook niet voor niets dat Yens ook een rol speelt in de bijbehorende clip.

Het nummer is het eerste voorproefje zijn van zijn aankomende album. “The Shape I’m In” die verschijnt op 9 november. Tegelijkertijd start dan zijn gelijknamige Tour in Neushoorn Leeuwarden. Drie keer raden wie daar bij is?

Fijn weekend,

MR

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s