Koningsdag

Toen hij geboren werd, met de ” keizersslee” waren mijn vriendinnen en ik negen jaar. Wij hadden geen weet wat dat inhield, maar het klonk heel chique. Het begrip ‘cougar’ bestond nog niet, maar anders hadden we het ter plekke uitgevonden. Wij waren eager!Want wat zou het niet leuk zijn, om met zo’n prinsje te mogen trouwen! Het leeftijdsverschil daar stapten we gemakkelijk overheen. Jammer nu, dat hij Maxima is tegen gekomen.

Dat ook hij zijn wilde jaren heeft gehad en misschien zijn uiterlijk niet mee heeft, dat kunnen we hem allemaal vergeven. Hij heeft wel zijn best gedaan om er wat van te maken. Olympisch Comité ( Internationaal!), Watermanagement, Piloot.. en nu die baard. En hij is nu geen prins meer, maar de koning die er altijd al in zat.Hij heeft ook drie leuke dochtertjes en kan altijd nog een tweede nestje bouwen. Gescheiden mannen van een zekere leeftijd liggen goed in de markt.

Alleen niet voor ons?  Zijn wij nu echt te oud!?!Wij mogen altijd blijven dromen. Zeker als we op Koningsdag thuis zitten.

Groet SH

Advertentie

Een gedachte over “Koningsdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s