Friends with benefits

image

Altijd handig, helemaal in het leven van een single lady van 32.

Geen gedoe met one night stands, die akward momenten. Dat je denkt, straks vindt hij me dik! Of de sex valt zwaar tegen en dan heb je nog het moment van wakker worden, dat je denkt OMG wat heb ik gedaan? Of erger, wat ziet hij eruit! Of hoe zie ik eruit?

En dan heb je nog het fenomeen Tinder. Ja heel leuk dat swipen, leuke bezigheidstherapie. Maar al gauw heb je een match en dan begint hetzelfde saaie riedeltje weer…. Hoe oud ben je, waar woon je, wat doe je voor werk, Pfff. Om moe van te worden. Wat een werk allemaal en uiteindelijk draait t maar om één ding.

Nee doe dan maar een friend with benefits, je kent elkaar, hij weet hoe je eruit ziet, je hebt plezier met elkaar en je weet van elkaar wat je lekker vindt. Af en toe elkaar een pikante foto sturen en je weet dat hij het niet aan derden laat zien, maar zorg er wel altijd voor dat je hoofd er niet op staat, want je kunt het nooit helemaal zeker weten. Wat niet zo handig is dat je met de hele familie op een verjaardag zit en dan moet je even een foto van iets laten zien en dan staat je kleine neefje er naast en dan denk je, o nee, die en die foto zit er ook tussen, uhm…laat maar, komt wel.

En helemaal super is dat je altijd zelf kan bepalen of hij blijft slapen of niet, want hij kijkt er niet raar van op als ik zeg: het is tijd, de hoogste tijd. U wordt bedankt voor een avond vol gezelligheid!

FR

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s