Boerenkool zonder kuiltje voor de jus

image

Dat mijn lief gek is op boerenkool is een understatement. Is er nog een kliekje over? Dat bak je de volgende dag gewoon op en dan op een stukje brood. Als we gaan logeren bij Pake en Beppe op Vlieland, dan maakt Beppe steevast zijn lievelingskostje.

Ik vind boerenkool lekker, maar ik ben ook van de variatie. Dus elk recept uit de Allerhande ofzo scheur ik uit  en wordt zeker geprobeerd. Ook ben ik gek op kookboeken en er bestaan talloze maar een boerenkoolkookboek heb ik nog nooit gevonden.

Nu was ik een tijdje uit de running door een operatie en ik liep al langer met het idee rond om zelf een kookboekje te maken van alle verzamelde recepten. Dit wilde ik doen in een fotoboek en daar had ik nu mooi de tijd voor, bovendien was mijn lief bijna jarig, dus helemaal perfect!

Op onze faceboekpagina staat een link naar het Abelli online foto boek.

http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.albelli.nl%2Fonlinefotoboek-bekijken%2Fb628b220-38ea-45e2-8ef5-25806976b7a8%3Futm_campaign%3DSFB_widget&h=2AQEkG1pb&enc=AZNoau_6A2MTQiXxznGUyM84ZWLjlmSwEUpg3RVzTQneIxpHoQjAypEWGb_m1ZdQXwD9976A5Yi7DWDQpmLATn7pZ6x2iYUIP8S-CIDzJ7ln1pTXXHc4Z2ch7yyzK6hoU_ZdhspJwHFQWhew01pQ8O2BIhZdm5bAKkrNOQiCEePTpA&s=1

Eerlijk is eerlijk mijn lief maakt zelf de lekkerste boerenkool, maar helaas dat recept blijft natuurlijk geheim….

MR

Advertentie

Een gedachte over “Boerenkool zonder kuiltje voor de jus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s