The golden circle

Simon Sinek heeft mij geïnspireerd. Hij heeft mij laten nadenken over mijn eigen Golden Circle. Naar aanleiding van zijn Ted talk* heb ik mijn Golden circle vormgegeven. Waarom doe ik, wat ik doe? Waar geloof ik in? Wat is mijn  drijfveer? Wat is mijn passie. De antwoorden op deze vragen vormen het hart van mijn Golden circle.

Simon Sinek, een man die spreekt over inspirerend leiderschap. Mijn inziens spreekt hij niet alleen over leiderschap, maar ook over de manier waarop een ieder in het leven kan staan. Misschien kun je zelfs zeggen: hij spreekt over een inspirerende manier van leven,

Mijn manier van leven is natuurlijk niet veranderd na het zien van Simon Sinek’s Ted Talk. Ik kan, echter, wel spreken van een soort bewustwording en het heeft me nieuwe inzichten gegeven over mijzelf.

ER

* http://www.ted.com/talks/simon_sinek_how_great_leaders_inspire_action?language=nl#t-850936

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s