You’re in!

Ik kan mijn ogen niet geloven als ik de mail van mefrouw check op de bank. Mijn lief merkt aan mijn blijdschap dat het wel iets heel bijzonders moet zijn en dat is het ook. Wij zijn bijna geselecteerd door het team van Bloginsiders voor de Philips Airfryer Insider campagne. Hoe vet is dat?! 

Voordat we definitief worden uitgenodigd moeten we nog aantal stappen doorlopen en een korte motivatie geven van maximaal 50 woorden. Dat is best lastig want ik kan wel 50 redenen bedenken waarom ik de Airfryer zou willen testen maar mijn hoofdreden, is toch dat ik Finn, ondanks zijn allergieën, niet het gevoel wil geven dat hij niks mag eten. Ik denk dat de Airfryer zeker zal bijdragen om zelf allergie-proof te koken en hij niet het gevoel krijgt dat hij niks mag.

“Food is memories”

De hele week houd ik de mail nauwlettend in de gaten en vandaag is het zover. You’re in! Staat er in het onderwerp. Mijn hart bonkt en zo snel als ik kan lees ik verder.

Wij mogen samen met Pauline en nog een klein groepje geselecteerde insiders meedoen aan deze geweldige actie. Waarbij we  worden uitgedaagd om aan te tonen dat patatjes uit de Airfryer net zo lekker of misschien wel nog lekkerder zijn, als de “vettere” uitvoering en om te ontdekken wat er allemaal nog meer mogelijk is met de Airfryer.

Mijn radertjes draaien al overuren en ook de rest van de redactie van mefrouw is enthousiast. De komende drie weken zullen we onze ontdekkingen met jullie delen! 

We are in! 

Liefs mefrouw

Advertentie

26 gedachtes over “You’re in!

 1. Leukk!! Ik ben benieuwd naar je bevindingen. Het bericht op Uit Paulines Keuken had ik ook gezien maar de sprong toch maar niet gewaagd. Wel denk ik al langer erover na om een airfryer aan te schaffen. Niet vanwege allergieen maar vanwege mijn zoon die dol is op patat. Daarnaast maak ik nog wel eens frituurhapjes zoals loempia’s. Een gezondere manier om die te maken zou welkom zijn. Nou ja wie weet, door jullie bevindingen komt het er nog eens van…

  Geliked door 1 persoon

  • Ik dacht maar zo wie niet waagt wie niet wint en nu zijn wij zomaar de gelukkigen. De aankomende weken houden we je op de hoogte hoor! Met de #airfryerfans zijn alle insiders van Pauline te volgen.

   Like

 2. Top dat je mee mag doen! Gaat je zeker veel plezier opleveren. Ik heb al een tijdje een airfryer en ben hier heel blij mee. Ben je nog op zoek naar tips/recepten, kijk dan eens op mijn blog of bij het airfryerblog van Simone en mij: http://www.theamazingkitchen.nl. Heb je interesse in ons bakboekje (ebook) laat het dan vooral even weten.
  Veel bakplezier!

  Like

 3. Fijn! Ik kreeg onlangs ook een mailtje met als subject ‘Actifry® Smart XL : Proficiat, je bent erbij…’ Kijk er wel naar uit om die te testen & kom heel graag jouw bevindingen lezen!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s