Frozen yogurt

  

  
“Oeh, dat klinkt wel lekker hoor”, is mijn respons op het voorstel van Sjakie om frozen yogurt te gaan eten. Klinkt inderdaad, want uiteraard heb ik dit nog nooit geproefd, omdat ik soms onder een steen bivakkeer. Maar goed op naar de frozen yogurt. 

Ik word wakker: “Oh nee, niet nu al. Waarom ben ik altijd zo vroeg wakker. Crap. Ik moet plassen. Nu moet ik echt wakker worden”. Ik kijk naast me. Sjakie lijkt nog te slapen. Zo stil als de vloer mij dragen kan, sluip ik naar het toilet. Handen wassen en terug sluipen naar het bed. “Yes, gelukt. Sjakie is niet wakker geworden. Tom Cruise (Mission impossible 1 t/m 101) zou trots op me zijn”, denk ik. Toch maar even kijken hoe laat het is. Mijn ogen vallen bijna uit mijn hoofd; kwart voor tien! De laatste keer dat ik kwart voor tien wakker werd was….. Ehm was….. Nou ja, dat doet er ook niet toe wanneer het was. Maar goed, Sjakie slaapt nog. Wat kan ik doen totdat ze wakker is? Ik kijk naast me. Nee, geen Donald Duckjes die ik kan lezen, totdat ze wakker is. Lang leve Facebook. “Goedemorgen”, klinkt het vanaf de andere kant van de kamer. “Yes, ze is wakker”, is wat ik denk. “Blijf jij maar lekker liggen dan zet ik thee en maak ik het ontbijt”, zegt Sjakie. Wauw! Wat Luxe! Ik blijf lekker even liggen en geniet van de geluiden die uit de keuken komen. We ontbijten, we douchen, we tutten wat, en we gaan naar de stad. Ik geniet. Ik ben in Haarlem bij mijn vriendinnetje en het zonnetje schijnt. Het is de day after. De avond hiervoor hebben we heerlijk couscous salade gegeten, wijntjes gedronken, gelachen, en gedanst. 

“Oké, vertel even, hoe werkt dat nou die frozen yogurt”, vraag ik. Na de uitleg is het me helemaal duidelijk. Je krijgt wat yoghurt in een bakje en dan mag je toppings uitkiezen. We gaan buiten op het bankje zitten. Ik proef: “Goddelijk!” Ik besluit zo langzaam als mogelijk te eten. Ik wil genieten, omdat ik weet dat het hierna weer anders zal zijn. Ik weet dat ik hierna weer een doel te behalen heb. Ik weet dat ik weer alles op alles zal zetten. Mijn doel: fit, fierce & faboulous 3.0! Maar eerst geniet ik nog even van mijn Frozen yogurt, het zonnetje en van mijn lieve Sjakie. 

ER

Advertenties

2 gedachtes over “Frozen yogurt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s