Strike a pole

  

Heb vroeger samen met een vriendin op een cursus paaldansen gezeten. We wilden weer op een sport, maar dat t ook leuk zou zijn. Dus het werd paaldansen. Echt een top sport, elke week blauwe plekken, maar we werden aardig gespierd.

Op een gegeven moment ging ik met mijn toenmalige vriend op vakantie naar Kroatië.
Leuke camping, veel culturele uitstapjes, maar echt uitgaan zat er niet in, daarvoor zaten we te ver weg. We zagen wel steeds een busje voorbij rijden, met reclame voor een stripclub. Dus op een avond zaten we lekker bij de tent een drankje te nuttigen, zegt mijn vriend, “je wil zeker niet naar die stripclub?” Natuurlijk wel, je moet alles één keer gedaan hebben. Maar dan wil ik een lapdance. Zijn ogen beginnen te glunderen en er verschijnt een brede glimlach op zijn gezicht. Dus hup het busje in.
Aangekomen in de stripclub, verbaasde het mij dat het erg rustig was. Er waren meer strippers dan bezoekers. Ik was wel de enige vrouwelijke bezoeker, dat dan weer wel. We hebben een super leuke avond gehad en met twee strippers gezellig zitten kletsen. Ik heb mijn lapdance gehad, gratis nog wel, zij vond mij wel een heel leuke dame.
Op een gegeven moment zat ik naar het paaldansen te kijken, die vrouwen waren er echt slecht in. Ik met mijn grote mond en een beetje overmoedig dat ik dat veel beter kan. Ik vroeg aan de eigenaresse of ik ook even om de paal mocht slingeren. Uiteraard mocht dit.
Ik op mijn meest sexy manier paaldansen, alles wat ik geleerd had, deed ik en voor mijn gevoel ook super goed en sexy. Ik zag de kwade blikken van de andere paaldanseressen. Oké nog een move en dat is de helikopter. Hopla, benen in de lucht en op de kop. Ja, hoor, dit kan ook alleen mij weer overkomen, ik voel mijn broek scheuren. De hele naad op mijn kont uitgescheurd.
Zo charmant als ik kan, loop ik het podium af en geef mijn vriend een lapdance.
Achteraf vroeg de eigenaresse nog wel wat mijn plannen de rest van de zomer waren, anders had ze wel een baan voor me. Wat moesten wij lachen, totdat we de rekening kregen.
FR

Een gedachte over “Strike a pole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s