Lifehack: de rommella

  

  

Toen ik onze keuken met maar liefst 21 laatjes in mocht richten. Vond ik de gouden tip in één van de boeken van de Nederlandse opruimgoeroe Zamarra Oomes. Zij schreef; neem een rommella. Dat klonk als muziek in mijn oren. Een laatje waarin rommel is toegestaan. Dat klinkt als perfecte imperfectie! 

Hoe ga je te werk? Je bedenkt wat de meeste logische route is voor je rommeltjes. 

Waar gooi de sleutels neer op het aanrecht als je thuis komt? Waar zet je de boodschappen neer en gooi je die spaarkaarten neer? Waar laat je de pleisters en aspirientjes? Waar laat je dat gesprongen knoopje of overgebleven schroefje? 

Juist, precies op dat plekje maak je een rommella.
Ik geniet nog elke dag van deze beslissing om een rommella te nemen. Als ik een rommeltje met een niet vaste plek heb. Iets misschien wel weg kan maar ik het nog niet zeker weet. Autootjes ter reparatie. Allemaal in de rommella. Onverwachte visite, de rommella is ook dan mijn beste vriend en laat mijn aanrecht leeg lijken. Ook mik ik er alles in wat ik vind van mijn liefsten en als ze dan vragen waar is mijn …… gebleven? Kan ik heerlijk zeggen, in “het laatje” en het gekke is dat ze precies weten in welk laatje van de 21!

MR

Advertentie

4 gedachtes over “Lifehack: de rommella

    • Lastige keuze dan inderdaad met beperkte la ruimte 😉 Maar inderdaad zoals je zelf al zegt, misschien een mooie bak op het aanrecht of ergens anders waar jouw rommeltjes zich verzamelen. Succes en groetjes mefrouw

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s