Barcelona 

  

“Ik ga misschien een maand voor mijn werk naar Barcelona”, aldus een vriendinnetje van mij. Mijn radaren beginnen gelijk te draaien. Hoe vet, dat ze dat gaat doen. Tegelijkertijd denk ik: ” Ik zoek haar op!” 

Nog geen week later heb ik mijn ticket geboekt. Ik ga vijf dagen naar Barcelona! Eindelijk! Barcelona staat al lang hoog op mijn lijstje en nu gaat het gewoon gebeuren. Iets met kansen grijpen, dromen, pluk de dag.

De voorpret is al begonnen! 

ER

Een gedachte over “Barcelona 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s