Tijgeren

  

We hadden laatst een teamuitje. Paintballen! Yes, dit stond al zo lang op mijn verlanglijstje om te doen. Hoge verwachtingen. Hoge verwachting van pijn en blauwe plekken, hoge verwachting van spanning en adrenaline en hoge verwachting van mezelf. Wat vond ik het gaaf!

Als een ware sniper was ik aan het tijgeren, richten en schieten. Niet als een ware sniper ben ik ook een aantal keer vol geraakt, op mijn kont, arm en ribben.

Gelukkig heb ik ook een aantal vijanden kunnen uitschakelen.

Één ronde zag ik mijn kans schoon om de vlag te veroveren. Ik had aardig wat terrein gewonnen en toen ben ik gaan sprinten. Ik pak de vlag en als een ware held zwaai ik met de vlag in de lucht, even vergeten dat ik ook nog helemaal terug moest rennen. Ik ga ervoor. Rennen, rennen, nog harder rennen. Met mijn tong op mijn knieën heb ik het gered. Whoohoo! Wat voelde dat goed, alle hoge verwachtingen zijn uitgekomen.

FR

Advertenties

2 gedachtes over “Tijgeren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s