Quote of the Friday: Karin Slaughter

  

De eerste keer dat ik een boek van haar las staat mij nog goed bij. Ik was alleen thuis en besloot ’s avonds in mijn bed lekker, ontspannen een boek te gaan lezen. Ik had het goed mis…. Dit was niet ontspannen, dit was pure horror. Ik was er van overtuigd dat de schrijfster van dit boek, Nachtschade, ziek was. Ik kon me niet voorstellen dat iemand met gezond verstand, iemand die niet volledig ontspoord is zo’n luguber verhaal kon verzinnen en beschrijven tot in de meest gruwelijke details. En toch….. Iets in mij zorgde ervoor dat ik het boek niet weg kon leggen. Ondanks dat ik huiverde over mijn hele lichaam, ik bang werd in m’n eigen huis, ik walgde van alles wat ik las, toch had ik toch de drang om verder te lezen. Het verhaal intrigeerde mij. Het boek greep me. Na het lezen van dit boek heb ik me niet meer gewaagd aan een van de boeken van deze schrijfster.

Totdat ik in Londen was met een vriendinnetje van mij. Zij was zo enthousiast over Karin Slaughter dat ik op dat moment besloot om ter plekke nog eens een boek van haar te lezen. Vanaf dat moment was ik verslaafd. Deze schrijfster met een donker randje grijpt me in elk verhaal. Het is spannend, meeslepend, luguber en intrigerend. 

Deze vrouw vierde 6 januari haar verjaardag! Om deze reden een quote van haar hand.

“You can only make decisions with the information you have at the time” 

― Karin Slaughter, Fractured

ER

4 gedachtes over “Quote of the Friday: Karin Slaughter

  1. Ik vind Karen Slaughter geweldig! En inderdaad, hoe gruwelijk kan een mens schrijven. Afgelopen zomer heb ik ,,mooie meisjes,, gekregen, ook weer waanzinnig goed!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s