Quote of the Friday: Mart Smeets

Met het bord op schoot
-Mart Smeets-

Mart Smeets is een sportverslaggever die iedereen kent, is niet van de buis af te slaan, deze man hoeft niet met pensioen. Hij is gek op sport en wil dit dan ook graag met iedereen delen. Hij is op 11 januari 69 jaar geworden. Daarom een quote van hem. Zo was ik het internet aan het af struinen voor een leuke quote, wat blijkt? Er zijn speciale Smeet website met uitspraken. Er is zelfs een heuse Mart Smeetsbingo.

Zo heeft Mart het over een kwak geven: tijdens de sprint bewust iemand opzij zetten door een bruusk manoeuvre of hij heeft het over volgevreten vedetten: voetbalvrouwen. 

“Met de billen samen geknepen” is nu een term die voor elk interessant sportmoment gebruikt wordt gebruikt. “De Tour wacht op niemand” of “hij rijdt zich het snot voor de ogen” is ook een mooie.

“Met het bord op schoot” was een uitdrukking rond 1997, doordat hij dit gebruikte als referentie aan Studio Sport op zondagavond 19.00 uur, werd het een bekend gezegde.

We eten vaak met het bord op schoot, is natuurlijk prettig om je favoriete programma niet te missen. Maar tegenwoordig, even opnemen of terugkijken en eet gezellig aan tafel van het weekend. Geniet van elkaars verhalen!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,

Mefrouw

4 gedachtes over “Quote of the Friday: Mart Smeets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s