Let’s celebrate something today

  
Ik word wakker. Ik voel me als een klein meisje dat wakker wordt en jarig is. Ik ben veel te vroeg wakker. Ik kan bijna niet wachten. Het hele huis slaapt nog. Het is nog geen tijd om op te staan. Iedereen slaapt en ik moet wachten totdat ik uit bed mag. Alleen ben ik het niet die jarig is…. Olivia is jarig; de magische twee!

Hieperdepiep hoera!

Mijn kleine meisje is jarig. Ik hoor haar wakker worden. Ik mag naar haar toe!

ER

7 gedachtes over “Let’s celebrate something today

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s