Een zinderende ontmaagding

Ik weet dat het vanavond zal plaatsvinden. Er is geen ontkomen meer aan en dat wil ik ook niet. Al lange tijd ken ik je, maar toch ook weer niet. Ik heb je voorbij zien gaan, maar ik heb je niet gevolgd. Ik weet de kleur van je prachtige haar. Ik herken je mooie stem. Ik ken je mooie kaaklijn, maar jouw geur ken ik niet. Zo intiem zijn we nog niet geweest. 

Je staat voor me, ik bemerk een aangename spanning. Ik lach om je grapjes. We drinken samen wat. Jij een biertje. Ik zie dat je geniet. Je flirt openlijk, zonder schaamte. Deze zelfverzekerde houding maakt je aantrekkelijk. Je weet het, maar je weet er mee om te gaan. We dansen samen. Je verrast me. Ik word heen en weer gesleept tussen snel , langzaam en intens en weer terug naar een sneller tempo. We bereiken ons hoogtepunt, al dan niet tegelijk. 

Als ik de volgende ochtend wakker word, is mijn glimlach groot. Ik denk aan mijn muzikale ontmaagding. Douwe Bob, ik wist van je bestaan, maar sinds gisteravond ben je m’n nieuwe grote liefde. 

  
ER

Advertentie

Een gedachte over “Een zinderende ontmaagding

  1. Wat een prachtig nummer, nu ken ik Douwe Bob ook niet zo goed, hij zingt prachtig hier in elk geval, maar zijn naam… die doet het hem eigenlijk dat je iets heel anders verwacht, hahaha Al wist ik wel dat hij dit keer voor ons naar het Euro Visie mag… ik ben benieuwd!

    X

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s