Music for the soul: Lettersoep

Letters, letters, letters alles wat maar enigszins met letters te maken heeft slepen we erbij. Leren lezen gaat bij Finn niet vanzelf en daarom helpen wij hem met liefde. 

Lettermemorie is op dit moment zijn favoriete spelletje voor na het eten. Het prikbord hangt vol met waldorf lettertekeningen en/of andere letterkaarten. Tal van leren-lezen-boekjes worden er gelezen voor het slapen gaan. Van de logopedie krijgen we de methode, lezen moet je doen mee en dit slaat aan bij Finn. Letterlego en klikklakboekjes lenen we van school. De zandbak ligt vol met lettervompjes. Op de koelkast prijken de gekste woorden van lettermagneetjes. Stempelen doen we natuurlijk ook met letters. Op pinterest pin ik de leukste ideetjes en tante Eveline weet als juf gelukkig ook nog heel veel leuke foefjes. Maar het allerleukste blijft natuurlijk als je een lepel in de soep steekt en je een letter te voorschijn lepelt!

Afgelopen weekend hadden was het Pinksteren en best wel een beetje koud. Tot mijn grote vreugde scoorde mijn lief een platenspeler op marktplaats en haalde hij de oude platen van zolder. Wat een heerlijk weekend met “a lots of memories” hebben we gehad! 

Finn is helemaal geïntrigeerd door de platenhoezen. The darkside of the moon van Pink Floyd met een regenboog op de cover. De gekke rits in de hoes van Sticky fingers van de Rolling Stones! Opeens ontdekt hij Soup van Blind Melon. Kijk Mama; Lettersoep!

Daarom vanavond in, music for the soul, No Rain van Blind Melon.

Fijn weekend allemaal,

MR 

Advertentie

3 gedachtes over “Music for the soul: Lettersoep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s