Same, same but different


Vandaag is anders dan alle andere dagen en tegelijkertijd precies hetzelfde als andere dagen. 

Vandaag zou je jarig zijn geweest. Ik heb niet de illusie dat we het samen zouden hebben gevierd. Nee, je hield niet van verjaardagen. Ik zou wel aan je hebben gedacht. Dat deed ik altijd op je verjaardag. Ik dacht altijd aan je. De hele dag. Dat is nu niet anders. Ik zou je wel hebben gemist. Dat deed ik altijd. Dat is nu niet anders. Ik zou verdrietig zijn geweest. Dat was ik soms. Dat is nu niet anders. Ik zou van je houden. Dat deed ik altijd. Dat is nu niet anders. Ik zou je hebben gebeld. Dat deed ik altijd op je verjaardag. Dat is nu anders. 

ER

Advertentie

2 gedachtes over “Same, same but different

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s