Stomlijstje

De derde editie van de talkshow, Linda’s zomerweek is weer achter de rug. Er nemen tijdens die week, dagelijks vijf verrassende duo’s plaats bij Linda de Mol op de bank. Ik (MR) vind het altijd een vermakelijk programma met leuke items zoals; het stomlijstje, de goodiebag en natuurlijk muziek. Ik had mezelf dus weer heerlijk voor de buis genesteld.

De laatste dag waren Humberto Tan en Halina Reijn te gast en wat bleek? Halina en ik hebben hetzelfde lievelingsnummer en we huilen allebei vaak bij nummers die ons raken.

Het concept wil dan dat de huismuzikant zijn uitvoering van het lievelingslied van de gasten ter gehore brengt. Ik hield mijn adem in, zou hij het kunnen? Zou het tranen met tuiten worden? 

Nou nee hoor niks van dat al! Niet eens kippenvel. Geen wonder natuurlijk want niemand (sorry Wouter) haalt het bij Neil Young. Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer bij een concert van hem aanwezig was en dat hij dit nummer zong. Bij de eerste klanken ging ik al. 

Covers zou je dus misschien kunnen betitelen als stom maar ook dat is niet helemaal waar want sommige covers zijn echt beter dan het orgineel. Net als vorig jaar wilde mefrouw gewoon eens even lekker dingen stom vinden! Tijdens een brainstormsessie hebben we gelijk een dynamisch stom-lijstje geschreven. Zoals jullie zien heeft de cover van Old Man door Wouter Hamel het stomlijstje niet gehaald maar we vinden nog genoeg andere dingen wel stom! 

Liefs mefrouw

Advertentie

7 gedachtes over “Stomlijstje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s