Spiegeltje, spiegeltje aan de wand….

Spiegels heb je werkelijk in alle soorten en maten: klein, groot, vierkant, rond, ovaal, rechthoek, moeders, collega’s, zussen, mannen, vrouwen, vriendinnen, huisdieren, kinderen.

Ik zit lekker in m’n flow. Na al mijn geblog, geklets, en gezever over ontspullen moet ik toch maar eens beginnen. Ik heb echter wel wat stress, want ik moet straks naar balance, terwijl ik net lekker bezig ben. Niet in mijn normale tornado snelheid, maar toch zeker windkracht 10. Mijn vriendinnetje vraagt of ik zo ga balancen. Ik zeg dat ik ga, maar dat ik geen zin heb. En daar houdt ze me een spiegel voor: “Ze zegt dat ik ook niet kan gaan”. Ze heeft gelijk! Ik kan ook niet gaan en gewoon even iets meer rust nemen voor het ‘ontspullen’. Ik zak af naar windkracht 8. 

ER

Advertentie

2 gedachtes over “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s