Badr VS Rico

image

Daar waar de hele wereld op een wedstrijd zat te verheugen van groot kaliber, hadden wij dit weekend ook een groot toernooi. Vier matches team Badr VS team Rico. En als laatste de hoofdact tussen de twee grootheden zelf, waarvan ik úiteraard er één van was. Ik was Hari en verloor dus ook, nog net niet mijn arm uit de kom, maar wel helemaal gesloopt en met mijn tong op mijn knieën.

Man man man wat baalde ik van mezelf, maar wat hebben we een lol gehad.
Koffie en gebak, bowlen, borrelen en tapas, een soort pub-quiz, een toernooi sumoworstelen, dansen, óp de tafels dansen…. En een heleboel gelachen. Al met al een zeer geslaagd personeelsfeestje!

FR

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s