Quote of the friday: Questions

There are years that ask questions and years that answer.

-Zora Neale Hurston-

Deze prachtige, a questions a day calendar van flow, heb ik van de goedheiligman gekregen. Dus over het jaar 2017 weet ik 1 ding zeker, het  gaat me 365 vragen stellen!

Het lijkt mij een super inspirerende scheurkalender, ik heb echt moeite om hem niet stiekum helemaal door te gaan bladeren. Misschien ga ik sommige antwoorden ook wel met jullie delen in een blog, maar daar zal in het jaar vanzelf antwoord op komen.

Fijne avond,

Liefs MR

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s