Music of the soul: Too much of everything

De afgelopen tijd speelt dit liedje van Admiral Freebee, de hele tijd bij van alles en nog wat door mijn hoofd. Geen straf de melodie is vrolijk maar de achterliggende gedachte is ontzettend waar en de clip zo treffend!

Choose well,

Liefs MR

2 gedachtes over “Music of the soul: Too much of everything

  1. Wat herkenbaar…vroeger was echt niet alles beter, maar je kon iemand wel een simpele boodschap laten doen, zoals: een brood, een fles melk of yoghurt, pakje boter, nou ja…het geldt domweg voor alles, vereist enige kennis van het supermarktassortiment en wat tijd om jouw voorkeur er tussenuit te vissen, maar…..dan heb je ook wat…nagenoeg tailormade…zucht 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s