Geluk

Het laat zich soms maar moeilijk omschrijven en vaak is het niet onmiddellijk te bevatten; geluk….. Soms besef je het niet eens, in dat ene ogenblik, dat je het ervaart, maar kleine kinderen spreken zoals altijd de waarheid.

Op het moment dat ik met mijn kleinzoon zit te genieten van mijn mooie gepimpte balkonnetje en dat we naar wij dachten, de twee eendjes zouden gaan voeren die voorbij komen, maar wat ontaardt in een eetfestijn voor de meeuwen en de kraaien, ploft opeens mijn jongste kleindochter neer op de bank van mijn nieuwe lounge set, met een gelukzalige glimlach vaststellend:

“Ik leef in mijn droom!”

Groet SH

Advertentie

6 gedachtes over “Geluk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s