Mooie woorden: Sequacious

Vandaag was het een heerlijke warme, maar voor mij drukke, zelfs een beetje emotionele dag. Vandaag heb ik een spalk gekregen voor mijn voet, om mijn lopen te verbeteren. Hopelijk kan ik mijn stok straks af en toe thuis laten of kan ik weer eens een stukje wandelen? Spannend, ik heb mijn hoop hier weer een beetje op gevestigd!

Maar het gevolg is dat ik voor een blog, vandaag weinig originele gedachten had. Wel een mooi woord, dat dan weer wel.

Sequacious

lacking independence or originality of thought

MR

Advertentie

7 gedachtes over “Mooie woorden: Sequacious

  1. Stap voor stap naar meer vrijheid, letterlijk. Spannend, heftig en hoopvol ergens tegelijkertijd!
    Looove dit woord trouwens ga een serieuze poging doen t in mn hoofd op te slaan..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s