Spullen

Mijn zusje was op zoek naar een kastje voor haar spullen. In een verloren hoekje had ik nog het perfecte kastje staan, natuurlijk wel vol met mijn spullen.

Om het sjouwen tijdens het leegmaken van het kastje voor mij te beperken, hielp Eveline om een nieuw plekje te vinden voor deze spullen. Om mijn diep gekoesterde wens, om te ontspullen te bespoedigen, brengt ze sommige spullen zonder pardon, resoluut naar de container. Maar ja wat doe je met de as van je eerste hondje of de leesbril van je vader? Hoe kom ik überhaupt aan sommige spullen??

Als alle spullen een nieuw plekje hebben en ik op de bank zit om uit te puffen, kom ik online een stukje uit de show “Zó” van Brigitte Kaandorp tegen. Zij heeft een hilarische theorie over spullen!

MR

Advertentie

3 gedachtes over “Spullen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s