Mijn mannen waren dit weekend weg, ze hadden een heus mannenweekend! Ik was voor het eerst sinds jaren, home alone.
Met dit weer krijg ik altijd zin in vis en lekkere garnalen en omdat ik alleen was had ik geen zin om uitgebreid te koken. De boog kan immers niet altijd gespannen zijn maar dit receptje kan altijd: als lunch, voorgerecht of diner.
Ingrediënten:
⁃ eetlepel olijfolie
⁃ veldsla
⁃ bakje garnalen
⁃ avocado
⁃ sap van een halve limoen
⁃ peper en zout
⁃ koriander
Werkwijze:
⁃ maak de sla aan met wat olijfolie doe dit in een mooi schaaltje
⁃ doe daar de garnalen bovenop
⁃ snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees eruit en pureer dit samen met het sap van de limoen en koriander (houd wat over voor decoratie) Breng op smaak met zout en peper. Doe het mengsel bovenop de garnalen
⁃ decoreer met een achtergehouden blaadje koriander en serveer eventueel met wat toast
Yummy,
MR
Wat grappig, mijn favoriet is bijna gelijk. Ik doe alleen oog nog zure room door de avocado en ik gooi de garnalen bovenop. Ook heerlijk 😀
LikeGeliked door 1 persoon
Heel grappig!! Heerlijk inderdaad met zure room, kan ik helaas niet met mijn allergie. Fijne dag Magriet
LikeLike
Ik weet zeker dat jij er met jouw culinaire en creatieve inslag een heerlijk recept van hebt gemaakt 😀
LikeGeliked door 1 persoon
Oh wat een lief compliment Margriet, dank je wel!
LikeLike
En als de garnalen er maar in zitten 😬
LikeLike