Yummy sunday: garnalen cocktail

Mijn mannen waren dit weekend weg, ze hadden een heus mannenweekend! Ik was voor het eerst sinds jaren, home alone.
Met dit weer krijg ik altijd zin in vis en lekkere garnalen en omdat ik alleen was had ik geen zin om uitgebreid te koken. De boog kan immers niet altijd gespannen zijn maar dit receptje kan altijd: als lunch, voorgerecht of diner.

Ingrediënten:
⁃ eetlepel olijfolie
⁃ veldsla
⁃ bakje garnalen
⁃ avocado
⁃ sap van een halve limoen
⁃ peper en zout
⁃ koriander

Werkwijze:
⁃ maak de sla aan met wat olijfolie doe dit in een mooi schaaltje
⁃ doe daar de garnalen bovenop
⁃ snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees eruit en pureer dit samen met het sap van de limoen en koriander (houd wat over voor decoratie) Breng op smaak met zout en peper. Doe het mengsel bovenop de garnalen
⁃ decoreer met een achtergehouden blaadje koriander en serveer eventueel met wat toast

Yummy,

MR

Advertenties

5 gedachtes over “Yummy sunday: garnalen cocktail

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s