Monday Motivation: Rise and shine!


Rise and shine. Het is maandagochtend. Zondagavond ben ik gevloerd en lig ik vroeg in m’n mandje en daar pluk ik op deze maandagmorgen de vruchten van.

Olivia is vroeg op en ik ook. Ik voel me goed. Het doet echt wonderen als ik goed op mijn voeding blijf letten. Nog even snel een rondje met Rosie voor het ontbijt lijkt me een goed plan. We stappen naar buiten en ik trek de deur achter me dicht. Precies op dat moment besef ik het me. M’n sleutels liggen nog binnen. “Don’t panic. Komt goed. Dit weet Ik op te lossen”. Ik bel een hulplijn. Vergeet Superman, de brandweer en Mighty Mouse, mijn redder in nood saves the day.

“Here I come to save the day”

Terug in huis sla ik een beste slag in het huishouden. Dat hoort er natuurlijk ook bij. Dan is nu mijn hoofd leeg voor een heerlijke workout.

Wat een goed begin van de week!

ER

Advertentie

3 gedachtes over “Monday Motivation: Rise and shine!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s