Save it for later: juni 2017

Inspiratie komt overal vandaan maar Facebook is altijd een onuitputtelijke bron. Veel van wat ik leuk vind sla ik op om er misschien later nog eens “iets” mee te doen.

” Do it now!

Sometimes ‘later’

becomes ‘never’ ”

Ook in juni heb ik weer veel opgeslagen wel altijd grappig om te zien in welke “state of mind” je bent veel zerowaste lifestyle artikelen en natuurlijk veel inspiratie voor recepten. Gelukkig ook nog genoeg leuks om met jullie te delen.

 1. We beginnen even met een kleine up-date van de #verrasmettexmex actie. We hebben niet gewonnen maar zijn wel in het zonnetje gezet door Francesca. Bedankt!!
 2. jaaaah Hugo heeft het goed bekeken: vandaag voorspel ik een regenboogdag.
 3. Dit is toch wel het ultieme zerowaste en ook nog voor een heel goed doel!
 4. Iedereen heeft er ondertussen wel een paar in huis, spinners. Dat je er ook andere draai aan kan geven bewijzen deze koekjes of wat dacht je van dit klusjesschema.
 5. I just love cats.
 6. Ja hoor ik deed ook mee aan deze rage en nooit geweten dat dit erin zat.
 7.  Elke beweging heeft een tegenbeweging zo ook met het scheren van je lichaamshaar  mmmm respect en ieder zijn ding maar als je dan toch wilt scheren blijkt dit de beste tijd. Handig om te weten voor de zomer!
 8.  Niet alleen mijn tante doet het ook Helga van levenzonderafval ruimt zwerfies op. Op mefrouw krijgen we vaak leuke reacties van mensen die geïnspireerd zijn geraakt!
 9.  De zomervakantie is in sommige delen van Nederland alweer begonnen dus trekken we er lekker op uit met onze kinderen. Dat ze niet altijd willen is soms een understatement. Met deze tips moet het wel lukken. En ga je niet zo ver dan kun je zelf altijd nog aan de slag met een blote voeten pad. Die voetjes zo cute.
 10. Heb jij het nieuwe seizoen van Orange is the new Black al verslonden? Ik wel! Daar kreeg Blanca Flores al een kleine metamorfose maar wauw wat een knappe vrouw!
 11.  Gisteren mochten wij de laatste schoolfoto van onze dochter maken toen ze haar diploma in ontvangst nam. Maar deze vader deed het wel heel ontroerend.
 12. Hahaha waar maak je, je druk om zou je zeggen. Nou als het die tijd van de maand is heel veel en dan kan je daarvoor best een emoticon  gebruiken.
 13. Practice What you preach, dat zelfs een President hier aan kan voldoen bewijst Obama door zijn pak acht jaar te gebruiken. #re-use
 14. Voor welke cover zou jij kiezen?
 15.  Gelijk heeft ze! Misschien niet dapper dat ze als pluszise model een bikini aantrekt maar wel dapper dat ze zich uitspreekt.
 16. Ik ben benieuwd wat jij ziet en of het klopt bij je persoonlijkheid. Of wat dacht je van deze. Zie jij welke kleur dit shirt heeft?
 17. Ik ga voor nummer drie (what’s in a name en wat een ondeugende blik…)
 18. Deze kunstenaar maakt met zijn foto’s duidelijk hoeveel afval wij veroorzaken.
 19. Slik dit is wel weer heel bijzonder
 20. That girl

Do it now!

MR

Advertentie

2 gedachtes over “Save it for later: juni 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s