5 X oude landkaarten DIY

Ik denk omdat wij altijd s’nachts reden en wij als kinderen dan sliepen in de auto, ik mij geen gedoe met landkaarten enzo kan herinneren. Toen ik zelf oud genoeg was en met mijn lief op vakantie ging was er al de “ANWB routeplanner” dat zou al een hele verbetering moeten zijn ten opzichte van een landkaart. Maar tegenwoordig hebben veel auto’s een gps en is er geen vuiltje meer aan de lucht en lijken landkaarten steeds meer overbodig te zijn geworden.

Mijn lief komt uit een gezin die iets heeft met landkaarten. Uren kunnen ze er boven hangen, ik snap daar nooit wat van. Elke vakantie nemen we er dan ook eentje voor de zekerheid en gewoon omdat het leuk is met als gevolg dat ik stapels oude landkaarten in de kast heb liggen van al onze vakantiebestemmingen.

Gelukkig heb ik wel wat met knutselen en heb ik vijf leuke DIY’s van oude landkaarten die je prima in een verloren uurtje op je vakantiebestemming kan maken.

1.) Een leuk doosje om bijvoorbeeld vakantiegeld in te geven of om een mooie schelp in te doen en aan je nichtje te geven als vakantie souveniertje.

2.) Een vrolijke slinger om je vakantieverblijf mee op te leuken.

3.) Een mooie route die jullie gereisd hebben borduren en die kun je thuis inlijsten als herinnering.

4.) Een vliegtuig of een bootje vouwen is natuurlijk altijd garantie voor urenlang speel plezier

5.) Een enveloppe vouwen en Oma een handgeschreven brief sturen of een leuke vakantiefoto!

Liefs MR

Plaats een reactie