Alles

Elke vriendschap is anders. Met sommige vriendinnen, kan ik thee en met andere vriendinnen drink ik whiskey. Er zijn vriendinnen met ik praat over het onderwijs en met andere vriendinnen bespreek ik mannen en alles wat daar bij komt kijken. Ik heb vriendinnen waar ik mee kan sporten, kan gaan winkelen, of mee naar het strand kan gaan.

Er zijn vriendinnen die ik elke dag kan zien, maar met sommige werkt het beter als ik hen niet dagelijks zie. Met heel veel vriendinnen kan ik lachen, of huilen en met sommige kan ik huilen en lachen tegelijk.

Er zijn zelfs vriendinnen en twee vrienden met wie ik alles kan.

ER

Advertentie

4 gedachtes over “Alles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s