Één van de stickers die ik had geplakt in het boek Party van Rens Kroes, was die van de Portobellobuns. Op de markt kocht ik een paar prachtige grote portobello’s. Perfect om als burger buns te dienen, welke je naar hartelust kan beleggen. Ik hield mijn lunch gerechtje simpel met wat veldsla, kiemgroentes en een heerlijke verse aïoli maar een mega dikke burger voor de vleeseters kan natuurlijk ook!
Ingrediënten:
⁃ 2 portobello’s
⁃ olijfolie
⁃ zout
⁃ diverse toppings
Werkwijze:
⁃ verwarm de grillpan voor en sprenkel er wat zout over
⁃ maak de portobello schoon en snijd het steeltje eraf, olie ze een klein beetje in
⁃ grill de portobello’s om en om, tot ze zacht zijn en het vocht er een klein beetje uitkomt
⁃ beleg één portobello met de topping naar keuze
⁃ dek af met de andere portobello
Yummy,
Fijne zondag liefs MR
Ook lekker om te vullen met pesto, roomkaas en een blauwe kaas!
LikeGeliked door 1 persoon
Absoluut Wijtze! Wil jij niet eens een lekker receptje schrijven als questblogger? Liefs
LikeLike